Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Næstved Bio...

DOXBIO

Velkommen til DOXBIOS forårs program

 
Forår er håb, fornyelse og forelskelse. Hvilket passer rigtig godt til de film, der får premiere i vores forårssæson 2017. Uden at vi skal vade mere i det, så har 2016 efterladt de fleste af os med en længsel efter forandring.
Vi starter året med at lægge arm med tidens nok mest påtrængende politiske tendens, når vi på DOXBIO-classic vis live transmitterer debat om populisme og hvordan vi passer på vores demokrati efter visning af filmen AL MAGT TIL FOLKET?

 

Big Time vises onsdag d. 3. maj

Bjarke Ingels startede ud som en ung mand, der drømte om at lave tegneserier, og nu er han udråbt af The Wall Street Journal til “en af arkitektverdens største stjerner”. BIG TIME følger ham over en periode på 5 år (2011-2016), mens han kæmper for at fuldføre sin største projekt til dato. Vi kommer både med bag den kreative proces og det uendelige antal kompromiser, som arbejdet kræver, og vi er med, når privatlivet presser sig på. Hans firma Bjarke Ingels Group (BIG) har fået opgaven
at designe og bygge en af de skyskrabere, der skal erstatte tvillingetårnene, der styrtede sammen den 11. september 2001. Mens han er i gang med at skabe en bygning, som kommer til at ændre selveste New Yorks skyline, bliver han ramt af noget så jordnært som helbredsmæssige udfordringer. Filmen giver et intimt indblik i denne nyskabende og ambitiøse dansker, som hele verden fejrer som et geni.